ickstream.com

Home of the ickStream Music System

issue login https://cloud.ickstream.com/ with tidal account

issue login https://cloud.ickstream.com/ with tidal account

Postby mararm » Sun Feb 05, 2017 5:53 pm

Hi all,

I want to use Tidal with Squeezebox (follwing the documentation) >> I am facing an issue loging in at https://cloud.ickstream.com/ with tidal account: I get redirected each time again to the login page.

As well using squeezebox Advanced settings "Login to ickStream Music Platform", redirects me to Tidal, after providing credentials it stays on the tidal page (no more redirect).

Thx for your help in advance
Marcus
mararm
 
Posts: 1
Joined: Sun Feb 05, 2017 5:43 pm

Re: issue login https://cloud.ickstream.com/ with tidal acco

Postby remd » Mon Feb 13, 2017 10:37 pm

Thanks for the feedback.

Streaming tracks from Tidal works, but the Tidal authentication button doesnt work at the moment, we're looking into it.
In the mean time you can login through another authentication option (ickstream, Facebook etc..) and enter your Tidal credentials under the "services" tab in your ickstream cloud account at cloud.ickstream.com , and you'll be able to stream your music from Tidal through the Squeezebox.
User avatar
remd
 
Posts: 883
Joined: Fri Jan 18, 2013 12:16 am

Re: issue login https://cloud.ickstream.com/ with tidal acco

Postby remd » Tue Apr 18, 2017 10:29 pm

Logging into your ickStream account with your Tidal account should work again now.
We also fixed the issue with the Facebook login.
User avatar
remd
 
Posts: 883
Joined: Fri Jan 18, 2013 12:16 am

Re: issue login https://cloud.ickstream.com/ with tidal acco

Postby snewfarmer » Sun Oct 22, 2017 6:14 pm

Login button doesn't work at this moment. Tried a few times this day. Everytime I try to add Tidal as a service, I get redirected to http://api.ickstream.com/ickstream-clou ... 2Fcallback

After pushing the login button I get redirected to http://api.ickstream.com/ickstream-cloud-tidal/auth
Refreshing that page leads to an error page, which says:

Status 400: The request sent by the client was syntactically incorrect.
snewfarmer
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 22, 2017 6:07 pm


Return to Squeezebox Open beta



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created by StylerBB.net
cron